fbpx

Huse saltea

Grid List

Se arată toate cele 26 rezultate

HUSE SALTEA DE CALITATE

Husa pentru saltea este folosita pentru a proteja salteaua de pete si murdarie. In cazul familiilor cu copii mici este ideala folosirea huselor impermeabile cu protectie totala impotriva lichidelor care pot proteja lenjeria de pat 3D sau setul de pat obisnuit.

Dormitorul este spatiul din locuinta care trebuie sa ne ofere intimitate si confort. De asemenea, aceasta camera trebuie pastrata cat mai curata, tocmai pentru ca acestea sunt elementele care contribuie la realizarea unui climat propice somnului. O saltea de buna calitate poate influenta intr-o foarte mare masura calitatea perioadei de odihna. Pentru aceasta, este esential ca salteaua sa fie mereu curata pentru a nu provoca alergii, iar in acest scop au fost create husele pentru saltea. Husele de protectie pentru saltea pot fi confectionate din microfibra sau bumbac. Exista huse cu prindere elastica sau cu fermoar si sunt disponibile in diverse marimi.

HUSE SALTEA CU ELASTIC

Pentru a-ti proteja salteaua si a-i mari durata de viata iti recomandam o husa cu elastic de cea mai buna calitate, din bumbac 100%, totodata veti scapa si de problema lenjeriilor care “aluneca de pe pat”. Va oferim o gama larga de culori si dimensiuni pentru toate tipurile de saltele.

WhatsApp WhatsApp