fbpx

Lenjerie intima dama

Grid List

Se arată toate cele 35 rezultate

LENJERIE INTIMA DAMA DE CALITATE

Confort eleganta si originalitate – asa se poate descrie lenjeria intima de dama comericializata pe site-ul nostru. Articolele noastre vestimentare sunt genul de obiecte in care fiecare femeie se va simti frumoasa.

Lenjeria intima este cea care te face sa te simti minunat inca de la primele momente ale zilei. Chilotul sau sutienul sunt cele care iti fac ziua confortabila, daca sunt realizate din materiale de calitate.

Pijamaua, obiectul vestimentar al serii si al weekendurilor te pastreaza frumoasa si sexy, in intimitatea casei tale si in ambienta unei lenjerii de pat de bumbac, de calitate. Pijamalele in toate culorile si materialele disponibile, te vor face sa te relaxezi.

Un body sau o burtiera aduc corpului o stare de confort placuta si caldura mult dorita.

AVANTAJELE ARTICOLELOR DE LENJERIE INTIMA DAMA

Lenjeria, acest obiect vestimentar care te alinta si iti ofera cel mai mare confort. Ne folosim de lenjerie in toate momentele zilei, ea oferind sentimente de relaxare si caldura.

Piesele vestimentare intime sunt realizate din materiale de calitate, din bumbac sau dantela. Designul este clasic, special creat pentru a oferi confort la purtare

WhatsApp WhatsApp