fbpx

Lenjerii pat bumbac satinat

Grid List

Se arată 1–90 din 117 de rezultate

LENJERII PAT DIN BUMBAC SATINAT DE CALITATE

Lenjerii pat din bumbac satinat la un pret avantajos. Lucios, fin si placut la atingere, bumbacul satinat este un material perfect pentru lenjeriile de pat. Iti oferim lenjerii din bumbac satinat pe care sa le folosesti cu cea mai mare placere. Te vei trezi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si te vei bucura in fiecare noapte de un pat deosebit de confortabil, daca alegi acest tip de lenjerie. Pentru ocazii speciale poti alege o lenjerie de pat de lux, din Jacquard.

Satinul este o tesatura de bumbac, numele venind de la faptul ca are un luciu similar cu cel al satinului. Foarte popular in randul textilelor de orice tip (lenjerii, imbracaminte), acest material este creat din fibre lungi combinate cu bumbac cardat. Bumbacul este ulterior mercerizat, adica tesaturile sunt tratate cu o solutie de hidroxid de sodiu care le face sa devina mult mai netede, matasoase, mai compacte si rezistente in timp. Dupa aceasta mercerizare, bumbacul devine si mai usor de vopsit, iar fibrele capata un luciu aparte.

AVANTAJELE UNEI LENJERII PAT BUMBAC SATINAT

Durata medie de viata a unei lenjerii din bumbac satinat este de aproximativ 4 ani, asadar poate fi considerata o investitie daca ai grija sa cumperi una fabricata din fibre naturale si nu sintetice.

In luciul tesaturii se afla unul dintre semnele distincte ale unui satin bun. Acesta trebuie sa fie foarte moale la atingere si sa aiba un numar mare de fibre. Culorile se mentin mult timp si, de asemenea, asternuturile sunt usor de intretinut.

Intretinerea este la fel de simpla ca la lenjeriile din bumbac obisnuit. Temperatura de spalare sa nu depaseasca 30 grade celsius, sa nu se foloseasca inalbitori chimici, iar temperatura fierului de calcat sa se ridice la maximum 130 grade celsius. Daca doriti sa evitati calcatul o puteti scutura si intinde imediat dupa spalare, cand inca este umeda.

WhatsApp WhatsApp