fbpx

Paturi Cocolino

Grid List

Se arată toate cele 84 rezultate

PATURA COCOLINO MOALE LA ATINGERE, PERFECTA PENTRU ORICE SEZON

Schimba complet atmosfera dormitorului tau cu ajutorul paturilor Cocolino in nuante vesele. Avand un design placut, cu o multime imprimeuri, poti asorta si schimba atmosfera dormitorului tau in functie de preferinte. Paturile Cocolino pot proteja si lenjeria de pat, in cazul in care iti lipseste o cuvertura de pat.

Paturile sunt ideale pentru utilizarea pe timp de zi, atunci cand temperaturile sunt scazute si vrei sa te incalzesti. Sunt perfecte atunci cand esti alaturi de persoana iubita sau de copii, vizionand un film sau o emisiune preferata. Paturile din Cocolino sunt foarte pufoase si placute la atingere. Ele pot fi utilizate chiar si pentru decorarea patului.

PATURILE COCOLINO DE CALITATE, LA PRETURI AVANTAJOASE

Paturile Cocolino sunt confectionate din materiale care nu irita pielea, sunt moi si placute la atingere. O parte din produse sunt fabricate dintr-un amestc de bumbac cu poliester, iar altele in din microfibra.

Cusaturile sunt realizate in pasi marunti, atent lucrate si alese in functie de culoarea paturii. Produsele sunt disponibile in mai multe combinatii de culori si modele.

Paturile Cocolino sunt realizate la dimensiuni de 200×220 cm  sau 200×230 cm si incadreaza perfect patul.

WhatsApp WhatsApp