fbpx
Grid List

Se arată toate cele 9 rezultate

SUTIENE DE DAMA CONFORTABILE

Sutienele de dama au fost selectate in concordanta cu tendintele design-ului actual, dar si cu nevoile de zi cu zi ale femeilor. Alege de pe site-ul nostru lenjeria intima potrivita la cele mai bune preturi de pe piata.

Sutienul este elementul de nelipsit din garderoba unei femei. Asigura confort, evidentiaza decolteul si indeplineste nevoile individuale ale fiecarei femei.

Fie ca doresti un sutien cu efect push up, unul din matase, dantela sau tricot moale, pe site-ul bed-fashion.ro poti gasi ceea ce cauti.

SUTIENE DE DAMA PENTRU ORICE OCAZIE

Gama noastra variata include sutiene perfecte pentru rochiile inchise la culoare, pentru bluze sau rochii cu spatele decupat. Obtine decolteul mult dorit folosind cupele ajustabile ale unui sutien de calitate.

Sutienele pentru femei au fost selectare in concordanta cu tendintele noi de design, dar si cu necesitatile cotidiene ale femeilor. Poti alege intre sutiene fara armaturi, sutiene fara burete, sutiene push-up, sutiene cu burete sau sutiene balconet. Realizate din bumbac, combinatii de bumbac si tricot sau combinatii de bumbac si dantela, sutienele sunt concepute pentru a oferi sustinere, indiferent de marimea cupei.

WhatsApp WhatsApp