fbpx

Lenjerii bumbac

Grid List

Se arată 1–90 din 555 de rezultate

LENJERII PAT DIN BUMBAC CU PRET AVANTAJOS

Lenjeriile de bumbac au modele placute si preturi foarte bune. Garantam livrarea rapida pentru comenzile de lenjerii de pat comercializate online.

Lenjeriile din Bumbac 100% se remarca printr-o calitate superioara a materialului si prin finisaje foarte bine executate. Alaturi de lenjeriile de lux sau lenjeriile de pat cu model 3D, seturile de pat din bumbac vin in completare prin utilitatea de zi cu zi.

BENEFICIILE UNOR LENJERII DE PAT DIN BUMBAC ORGANIC

Bumbacul este un material foarte flexibil si foarte confortabil, care permite o respiratie normala a pielii si ofera sansa unui somn perfect. Iti oferim lenjerii deosebite de bumbac, realizate atat din bumbac 100%, cat si din diverse amestecuri de materiale. Lenjeriile din bumbac 100% se remarca prin calitatea tesaturii, a texturii fine si a calitatii, fiind printre cele mai cautate de clientii nostri. Lenjeriile de pat au o suprafata fina si moale, o durabilitate sporita datorita bumbacului organic, pastrandu-si culoarea timp indelungat. Cu fiecare spalare, aceste lenjerii vor deveni din ce in ce mai moi, oferind ani de confort.

WhatsApp WhatsApp